Κυριακή Χατζηγιάννη

Κυριακή Χατζηγιάννη Fashion & Graphic Designer. Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1975, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών.

Το 1994 ολοκλήρωσε με επιτυχία  το BusinessStudies “Business Computing – μηχανοργάνωσης γραφείου και εμπορικών εφαρμογών“.
Ξεκίνησε να σπουδάζει σχέδιο μόδας και πατρόν στην “SITAM” .

Παράλληλα με τις σπουδές τις το 1996 παρακολούθησε κλαδικό Κ.Ε.Κ. Κλωστοϋφαντουργίας με πρακτική άσκηση.
Αποφοίτησε από την σχόλη της κερδίζοντας υποτροφία για Fashion σπουδές στην Σουηδία και βραβεύτηκε από την κλαδική έκθεση Textilia – ΙΝΑ & ΥΛΗ στον Πανελλήνιο διαγωνισμό σχεδίου για τη φιλοτέχνηση σχεδίου γυναικείου υφάσματος.

Εκπαιδεύτηκε σε πολλά συστήματα Cad/Cam και σχεδιαστικά προγράμματα βιομηχανικού σχεδιασμού.

Παράλληλα με τις σπουδές της το 1995 ξεκίνησετην επαγγελματική της ενασχόληση σε μεγάλες εξαγωγικές βιοτεχνίες ως Fashion Designer και συνεργάστηκε με πολλά επώνυμα Brand όπως : Gant – Zara – H&M – Mexx – Pepe Jeans – Moschino – MQ- Street One… Οι συλλογές της πήραν μέρος σε πολλές εκθέσεις του εξωτερικού όπως Interselection Paris & Prêt à Porter Paris.

 Το 2008 ασχολήθηκε με την δημιουργία συλλογών για την πλοκή υφασμάτων. 

Από το 2012 εργάζεται και ως Graphic Designer δημιουργώντας συλλογές για Digital & Sublimation print. Αποδέκτες της δουλειάς της είναι εκτός από εξαγωγικές βιοτεχνίες και βιοτεχνίες Ελληνικής αγοράς όπως Fashion Lab – Chicmess – Domer – Vortex – Di.Ma.Do. – Moka – BeautyHome – Dilzas … (Γυναικείο – Ανδρικό – Παιδικό – Home).

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική και την δημιουργία μοναδικών ενδυμάτων για φίλους.